Truffelceremonie op 24 auguastus 2024

Op onze locatie in Schiedam in Zuid Holland organiseren wij een truffelceremonie. Deze ceremonie is met maximaal vijf andere deelnemers en wordt begeleid door twee ervaren begeleiders. Zo hebben we een perfecte balans tussen deelnemers en begeleiding. Meer informatie over de structuur van de ceremonie en de beschikbaarheid is te vinden via de onderstaande knoppen.

Truffel ceremonie met extra's

Psilocybine zit in de truffels en is een natuurlijk voorkomende psychedelische verbinding die ook zit  in verschillende hallucinerende paddenstoelen. Bij inname wordt psilocybine omgezet in psilocine die bindt aan specifieke serotonine-receptoren in de hersenen. Dit veroorzaakt veranderingen in perceptie, denkpatronen en veranderde bewustzijnstoestanden. Psilocybine heeft een therapeutisch potentieel aangetoond bij het behandelen van verschillende aandoeningen zoals depressie, angst en verslaving.

Een manier waarop een psilocybine ceremonie de perceptie kan veranderen is door een gevoel van eenheid en verbondenheid met de wereld en anderen te creëren. Dit komt doordat de drug delen van de hersenen kan deactiveren en activeren die normaal niet actief zijn tijdens normaal waakbewustzijn. In deze veranderde toestand kunnen individuen een diep gevoel van empathie en verbondenheid met anderen en de natuur voelen. Dit kan leiden tot een verschuiving in perspectief en een grotere waardering voor de onderlinge verbondenheid van het leven.

Wij bieden groeps-psilocybine ceremonies aan die worden geleid door onze ervaren begeleiders die deelnemers kunnen begeleiden door de ervaring en hen kunnen helpen de inzichten te integreren in hun dagelijks leven.

Tijdens onze truffelceremonies geven wij onze klanten de keuze tussen een 100% truffel-ervaring of een ervaring die andere natuurlijke elementen bevat. De optionele toevoegingen zijn cacao, blauwe lotus en passiebloem. Tijdens al onze truffelceremonies kunt u ervoor kiezen om cacao plus blauwe lotus of passiebloem toe te voegen.

CACAO
PSILOCYBINE
CEREMONIE

Wij combineren cacao met psilocybine om een aardende en hartopenende energie te bieden die kan helpen om tijdens de psilocybine ceremonie meer verbonden te voelen met zichzelf en anderen. Dit kan ook de algehele ervaring versterken en een meer gebalanceerde en harmonieuze omgeving creëren voor de innerlijke reis.

BLAUWE LOTUS PSILOCYBINE CEREMONIE

Blauwe lotus gecombineerd met psilocybine truffels kan de innerlijke reis versterken. De kalmerende en euforische effecten van de blauwe lotus dragen bij aan een meer ontspannen en serene sfeer tijdens de ceremonie, en helpen zo mogelijk angstgevoelens of rusteloosheid veroorzaakt door de psilocybine-ervaring te verlichten, en zorgen voor een meer introspectieve reis.

PASSIEBLOEM PSILOCYBINE
CEREMONIE

Passiebloem is een populair kruid dat in de traditionele geneeskunde gebruikt wordt om te ontspannen en angst te verminderen. Tijdens een psilocybine ceremonie kan passiebloem toegevoegd worden om de geest te kalmeren en angst te verminderen, waardoor de deelnemers een meer vreedzame en introspectieve ervaring hebben.

Het maken van een reservering

Tijdens onze magische truffelceremonies doen wij ons best om de effecten van psilocybine magische truffels te versterken door andere planten toe te voegen, zoals passionflower, blauwe lotus en cacao. De structuur van de truffelceremonie, inclusief het tijdstip van toevoegingen, kan hieronder worden gevonden. Het is belangrijk om te weten dat niet iedereen gebruik kan maken van psilocybine truffels en/of de toevoegingen die wij bieden, en het is cruciaal om veiligheid te controleren. Voor het boeken van een truffelceremonie moet een online intakeformulier worden ingevuld. Wij controleren dit op contra-indicaties en gebruiken het als basis voor uw persoonlijke voorbereiding op de truffelceremonie.