Psychedelische therapie met Reineke

Reineke is een psychologe die werkt met magische truffels tijdens de psychedelische sessies. Naast de psychologiestudie heeft Reineke zich gespecialiseerd en opgeleid tot (traumasensitieve) Yogadocent, Meditatie en Mindfulnessdocent, Ademcoach en als facilitator van Kundalini NRGY sessies. Als therapeut heeft ze zich bekwaamd in o.a. EMDR en Brainspotting, Traumasensitieve Hartcoherentietraining (Heartmath), Aromatherapie en Aromatouch (DoTerra).

Het werkgebied van Reineke ligt voornamelijk in Zuid-Holland.

Reineke woont in Maassluis en kan met een maximale reisafstand van een uur bijvoorbeeld in Den Haag en Rotterdam langskomen. Je kunt er ook overwegen om dichtbij zijn locatie zelf een accommodatie te huren. Of gebruik te maken van onze accommodatie in Schiedam.

Ook mogelijk op locatie Schiedam

Reineke is dus ook werkzaam op de locatie in Schiedam. Deze ruimte is speciaal ingericht voor psychedelische sessies en truffelceremonies. Naast het kiezen voor een individuele truffelsessie, kan je er ook voor kiezen om zelf een groepje samen te stellen van maximaal zes personen en op onze locatie een besloten truffelceremonie doen.