Psychedelische therapie in Den Bosch met Gijs

Psychedelische therapie zoals een truffelsessie kan met onze therapeut en psychedelische gids Gijs. Gijs heeft zeer veel ervaring in de GGZ en is tevens mindfulness trainer. Je leest hieronder meer over Gijs.

Gijs heeft een eigen praktijkruimte in Den Bosch en komt ook op huisbezoek voor psychedelische sessies. Het werkgebied voor de sessies op locatie van de klant zijn onder andere:

Breda, Den Bosch, Dordrecht Eindhoven, Gorinchem, Nijmegen, Tilburg, Uden, Utrecht, Waalwijk en Zaltbommel.

Woon je verder weg? Overleg of we een uitzondering kunnen maken of kom naar de locatie van Gijs, een zelf gehuurde, hotel, Airbnb of vakantiewoning.

Truffelsessie in brabant

Over Gijs als therapeut

Ik beschik over meer dan dertig jaar aan ervaring als trainer en therapeut. Mijn achtergrond ligt in de reguliere GGZ waar ik gewerkt heb als behandelaar met specialisatie in crisisinterventie en psychotherapie, evenals innerlijke groei en professionele training.

In de tijd dat ik werkte als behandelaar binnen de GGZ, heb ik het geluk gehad verschillende lange meditatie retraites te kunnen volgen. Omdat meditatie mij zoveel heeft gebracht, was ik op zoek naar een manier om meditatie te integreren binnen de therapie. Zo implementeerde ik in 2006 de mindfulnesstraining binnen de GGZ.

Sinds 2008 werk ik uitsluitend vanuit mijn eigen praktijk. Naast individuele psychotherapie en coaching, heb ik honderden groepstrainingen in meditatie verzorgd, zoals de mindfulnesstraining en verdiepende trainingen zoals de compassietraining, interpersonal mindfulness, ACT en Open Focus, alsook meditatie retraites en workshops.

Per 2023 ben ik actief als psychedelisch therapeut, waarbij ik al mijn opgedane kennis en werkervaring laat samensmelten. Lees meer over mij via de button of klik op mijn afbeelding.

De beschikbaarheid van Gijs controleren

De beschikbaarheid van Gijs kan variëren. Naast psychedelisch therapeut is Gijs namelijk ook opleider en mindfulness trainer. De beschikbaarheid voor psychedelische sessies is snel  in te zien via de onderstaande knop.