Psychedelische therapie rondom Eindhoven

Ronald werkt op locatie van de klant in en rondom Eindhoven. Het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Roermond en de Nederlandse grens is waar Ronald op huisbezoek komt voor een psychedelische sessie. Voor personen die buiten het werkgebied vallen, hebben we andere therapeuten of bij een voorkeur voor Ronald bestaat de optie om zelf een locatie in de buurt van Ronald te huren.

 

Psychedelische therapie Noord Brabant


De pluspunten van Ronald

Door middel van de volgende professionele opleidingen heeft Ronald waardevolle kennis en vaardigheden opgedaan om te werken met individuen die kampen met trauma-gerelateerde problemen. Dit heeft hem de benodigde expertise, benadering en perspectief opgeleverd om zorgvuldig te werken in psychedelische ondersteunde therapie.

Als Jungiaanse Filosofische Therapeut heeft Ronald training in dieptepsychologie hem geleerd om symbolen uit het onbewuste die tijdens een trip-ervaring naar boven kunnen komen te interpreteren en te integreren in het dagelijks leven.

Ronald zijn opleiding als Psychodrama Therapeut, inclusief zijn gevorderde studies in TSM Therapeutic Spiral Model, een integratie van klassiek psychodrama, attachment theory en recente ontwikkelingen in de interpersoonlijke neurobiologie en traumaverwerkingstheorie, Ronald uitgerust om effectief te werken aan traumaverwerking.

De opleiding Master Voice Dialogue en Transformation Psychology en Internal Family System (IFS) therapeut heeft ook waardevolle modellen om te werken voor, tijdens en na psychedelisch ondersteunde therapiesessies. In het bijzonder blijkt IFS een van de meest nuttige psychotherapeutische modaliteiten te zijn voor dit werk.

Ten slotte heeft zijn expertise als Mindfulness en Compassie Trainer zijn vermogen verder versterkt om individuen gedurende de hele psychedelisch ondersteunde therapie-journey te ondersteunen. Mindfulness- en zelfcompassievaardigheden zijn bijzonder nuttig vóór, tijdens en na de trip-sessies.


Een sessie met Ronald boeken

Om een individuele of duo sessie met Ronald te boeken, kan je gebruik maken van de onderstaande mogelijkheden. Neem gerust meer informatie over Ronald door of bekijk de informatie pagina over psychedelische therapie.