Psychedelische sessie met Marcel in Nederland

Het werkgebied van Marcel als tripbegeleider/tripzitter strekt zich uit over heel Nederland. Hij is beschikbaar voor sessies bij mensen thuis, in hotels, Airbnb-locaties en vakantiewoningen.

Marcel woont in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout) en kan in heel Nederland op huisbezoek komen voor een psychedelische sessie. Je kunt er ook overwegen om dichtbij zijn locatie zelf een accommodatie te huren. Of gebruik te maken van onze accommodatie in Schiedam.

Meest ervaren begeleider van Nederland

Voor zover bekend is Marcel de meest ervaren begeleider van psychedelische sessies in Nederland. Met meer dan 1850 sessies verspreid over 13 jaar is Marcel Fulltime psychedelisch begeleider en is 5 dagen per week beschikbaar.

Ook mogelijk op locatie Schiedam

Marcel is ook werkzaam op de locatie in Schiedam. Deze ruimte is speciaal ingericht voor psychedelische sessies en truffelceremonies. Naast het kiezen voor een individuele truffelsessie, kan je er ook voor kiezen om zelf een groepje samen te stellen van maximaal zes personen en op onze locatie een besloten truffelceremonie doen.